vacant tècnic informàti a lleida
Vacant de Tècnic informàtic Junior a Lleida
30/09/2020
ciberseguretat
Ciberatacs: Tot el que cal saber a nivell d’usuari
16/11/2020
Mostrat tot

Convocatòria Extraordinària Ajuts TIC Cambra de Lleida

La Cambra de Comerç de Lleida posa a disposició de les pimes i autònoms lleidatans uns ajuts per la Transformació Digital.

Aquest cop els ajuts són del 100% fins un màxim de 7.000€ per projectes de transformació digital i l’adjudicació serà per concurs davant notari fins esgotar pressupost. Les empreses que decideixin participar han de ser conscients que les implantacions dels projectes d’aquesta transformació digital hauran d’estar fetes abans del 21 de gener de 2021. Una altra de les condicions és que el municipi estigui associat a la Cambra de Comerç de Lleida (els municipis associats a la Cambra de Comerç de Tàrrega queden exclosos). A través d’aquest link pots consultar altres requisits i  més informació sobre la convocatòria dels ajuts de la Cambra de Comerç de Lleida.

Podràs fer la sol·licitud telemàtica a partir del 30 d’octubre a les 9:00h, fins el 6 de novembre a les 14:00h.

Des d’HST us informem que us podem ajudar en la prestació de les solucions d’aquests ajuts, ja que som proveïdors de la majoria de solucions ofertades (solucions de gestió, ERP,  programes de comptabilitat, solucions de marketing digital, centraletes virtuals VoIp, etc) . Per tant, si necessites d’algun pressupost , no dubtis en contactar amb nosaltres.

Si necessites informació respecte a la convocatòria, has de contactar directament amb la Cambra de Comerç de Lleida.

Sort!

Contactar 973 72 71 72


  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


  Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


  Contactar 973 72 71 72


   Tratamos los datos que nos facilita con el fin de dar respuesta a la consulta sobre nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono). Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos no se cederán a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en HST estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.


   Desea recibir comunicados de marketing de HST por correo electrónico y entendiendo que sus datos personales se tratarán como la política de privacidad