tic camaras
Convocatòria Extraordinària Ajuts TIC Cambra de Lleida
28/10/2020
pishing
Què és el Pishing? Consells per protegir-se de ciberatacs
17/12/2020
Mostrat tot

Ciberatacs: Tot el que cal saber a nivell d’usuari

Tots som coneixedors que durant aquests últims mesos les connexions remotes a internet degut al teletreball han anat en augment. 

Segons estudis recents, el 82,4% de la població de a partir de 18 anys ha navegat a Internet en algun moment del dia durant aquest mesos de la pandèmia.  I per tant, s’ha pogut exposar a les trampes dels ciberatacantes.

Aquest augment de l’ús de la xarxa s’ha convertit en una nova finestra d’oportunitats per als ciberdelinqüents, que aprofitaran les vulnerabilitats dels usuaris més despistats, o inclùs dels més confiats.

 

Des de l’INCIBE (Instituto Nacional de Ciberseguridad) ens faciliten unes guies molt pràctiques i recomanables que creiem que tot usuari d’internet ha de conèixer. 

Aquí teniu els enllaços:

Guía de Ciberataques (Todo lo que debes saber a nivel usuario) Guía curta

Guía de Ciberataques (Todo lo que debes saber a nivel usuario) Guía més extensa

 

Algunes recomanacions bàsiques:

 • Utilitza un antivirus
 • Actualitza el sistema operatiu, navegador i aplicacions 
 • Contrasenyes robustes i variades
 • Vigila amb adjunts sospitosos, enllaços o promocions atractives
 • Vigila per on navegues
 • Fes descàrregues només de llocs oficials
 • No et connectis a les wifi públiques
 • No comparteixis informació personal
 • Fes còpies de seguretat

 

Des d’HST et podem ajudar, som experts en seguretat informàtica per empreses. Si vols saber si la teva empresa és segura, demana’ns una auditoria en seguretat informàtica. 

Contactar 973 72 71 72


  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


  Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


  Contactar 973 72 71 72


   Tratamos los datos que nos facilita con el fin de dar respuesta a la consulta sobre nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono). Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos no se cederán a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en HST estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.


   Desea recibir comunicados de marketing de HST por correo electrónico y entendiendo que sus datos personales se tratarán como la política de privacidad