seguretat informatica
Consells bàsics sobre la seguretat a internet
07/02/2017
seguretat informatica
Les dades de la teva empresa estan segures?
16/05/2017

 

Avui 31 de març es celebra el dia mundial del Backup (dia de còpia de seguretat).

Des d’HST recomanem, per no dir que obliguem, a tots els nostres clients a fer una còpia de seguretat de les seves dades.

Hem de saber que els ordinadors no són perfectes, i que de la mateixa manera que ens faciliten la vida a la feina, val a dir que si els hi passa alguna cosa o bé fallen, llavors et poden fer la vida impossible. És per això, que és molt important disposar d’una còpia de seguretat.

Últimament, s’estan donant molts casos de virus criptològics, virus que encripten els fitxers dels pc’s i dels servidors,  i si no tens una còpia de seguretat (preferentment, guardada al núvol), no et queda una altra que pagar el “rescat” de les dades al hacker que t’ha infectat. Sembla de pel·lícula però és la realitat, s’aprofiten de la “ignorància” o de la bona fe dels usuaris, ja que normalment introdueixen el virus mitjançant mails provinents de Correos, de factures de gas, etc. per incitar a l’usuari a obrir el correu, i un cop fet, ja t’ha enxampat.

Més del 30% de les empreses no realitza cap còpia de seguretat.

Bé, el que volem dir, és que si tens dubtes sobre les teves còpies de seguretat, saber si la teva empresa és segura, si vols consell sobre tipus de còpies de seguretat o bé si vols contractar una còpia de seguretat al núvol (backup online), des d’HST t’ajudem.

Obligació de regular mitjançant contracte d’encarregat de tractament de dades . Cumpleix amb el RGDP

 

No t’ho pensis més i demana consell a una empresa experta en seguretat informàtica i còpies de seguretat com HST.

Fes còpies de seguretat ja!

 

 

Potser estaves buscant:

Empresa de còpies online, empresa de seguretat informàtica, backup online Lleida, copia de seguretat al núvol, experts en còpies de seguretat

Contactar 973 72 71 72


  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


  Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


  Contactar 973 72 71 72


   Tratamos los datos que nos facilita con el fin de dar respuesta a la consulta sobre nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono). Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos no se cederán a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en HST estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.


   Desea recibir comunicados de marketing de HST por correo electrónico y entendiendo que sus datos personales se tratarán como la política de privacidad