copia de seguretat
Dia mundial de la còpia de seguretat
31/03/2017
Ajudes TIC per a Pimes i autònoms
29/06/2017

Segurament aquesta pregunta te l’hauràs fet aquests últims dies a causa de l’enrenou que ha generat el virus mundial Ransomware WannaCry.

I què té aquest virus d’especial?

Doncs, no gaire més que un virus criptològic normal dels que infecten habitualment els nostres ordinadors. La diferència és que a part d’infectar el pc pel qual ha entrat el virus (recordem que entra per obrir un link maliciós que encripta les teves dades i posteriorment et demanen un rescat per les mateixes) s’ha estés a tots els pcs de la xarxa que no tenien el sistema operatiu actualitzat, per això, els usuaris afectats han estat en massa.

 

Què volem dir amb això?

Doncs que no hem d’abaixar la guàrdia, que si el WannaCry no t’ha afectat, no vol dir, que te n’hagis lliurat. De virus com aquest n’hi ha cada dia i si vols tenir un sistema de seguretat òptim per la teva empresa, has de revisar alguns aspectes com:

 

Deixa en mans de professionals la seguretat del teu sistema informàtic, des d’Hst t’oferim el nostre servei de suport tècnic

 

Pensa que amb un simple antivirus no estàs protegit d’aquests atacs tant sofisticats, els hackers sempre estan un pas més endavant que tu. Des d’HST et volem ajudar i fem tot el possible per anticipar-nos a aquestes accions.

 

Et convidem a revisar el teu sistema de seguretat informàtica perquè no hagis de patir per les teves dades. Vetllem perquè les nostres polítiques de seguretat informàtica estiguin el més actualitzades possible per així poder detectar atacs.
Si malauradament has estat víctima d’un virus criptòlogic, contacta amb nosaltres per la recuperació de dades i/o per disposar d’un bon sistema de seguretat informàtic.

 

SOL·LICITA UNA AUDITORIA GRATUÏTA DE SEGURETAT INFORMÀTICA

 

Potser estaves buscant:

Antivirus, empresa seguretat informàtica Lleida, còpies de seguretat, back up online, empresa informàtica Lleida, manteniment servidors Lleida.

Contactar 973 72 71 72


  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


  Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


  Contactar 973 72 71 72


   Tratamos los datos que nos facilita con el fin de dar respuesta a la consulta sobre nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono). Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos no se cederán a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en HST estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.


   Desea recibir comunicados de marketing de HST por correo electrónico y entendiendo que sus datos personales se tratarán como la política de privacidad