Entrevista a ràdio sobre Ajuts de Comerç
30/06/2021
Protección de datos en dispositivos móviles
Protegeix les teves dades als dispositius mòbils
06/09/2021
Mostrat tot

Cicle entrevistes sobre ciberseguretat per a pimes “Aquí, a l’Oest”

En aquest post podeu seguir el cicle d’entrevistes realitzades a Jordi Rabinat, el nostre CEO,  sobre diferents aspectes de ciberseguretat per a Pimes, dins del  programa de ràdio “Aquí, a l’Oest” que emet cada dijous en directe a Ràdio Ponent, EMUN Ràdio, UA1 Ràdio Lleida, Ràdio Rosselló, Alpicat Ràdio i Ràdio Tàrrega a les 18,00h .

 

“Ajuts Transformació Digital per al comerç” – 01/07/21

La Unió Europea posa a disposició ajuts i subvencions per la transformació digital de les pimes.

 

“Còpies de seguretat” – 21/06/21

Les còpies de seguretat ens protegeixen d’atacs de malware o ramsomware, així com d’avaries informàtiques o de petites catàstrofes.

 

“Suplantació d’identitat” – 17/06/21

La suplantació d’identitat o spoofing és un atac d’ingenieria social que es basa en enganyar-nos suplantant la identitat d’una altra persona, ja sigui d’un superior, d’un client o d’un proveïdor.

 

“Ransomware” – 10/06/21

El malware de rescat, o ransomware, és un tipus de malware que impedeix als usuaris accedir al seu sistema o als seus arxius personals i que exigeix el pagament d’un rescat per poder accedir de nou a ells.

 

“Phishing” – 03/06/21
La pesca o phishing és una de les tècniques més utilitzades pels estafadors per aconseguir informació confidencial a través de la Xarxa. És un intent de suplantació d’identitat.

 

 

HST, empresa de Lleida especialista en seguretat informàtica per a Pimes. Creus que la teva empresa té problemes en seguretat informàtica? Demana’ns una auditoria en ciberseguretat i t’ajudarem a millorar en seguretat.

 

Contactar 973 72 71 72


  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


  Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


  Contactar 973 72 71 72


   Tratamos los datos que nos facilita con el fin de dar respuesta a la consulta sobre nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono). Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos no se cederán a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en HST estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.


   Desea recibir comunicados de marketing de HST por correo electrónico y entendiendo que sus datos personales se tratarán como la política de privacidad