seguretat a internet
Privacitat i Seguretat a internet
02/11/2017
RGPD
Adaptació al RGPD (Reglament General de Protecció de Dades)
15/11/2017

Final del cicle de vida d’Office 2007.

Des del 10 d’octubre de 2017, Microsoft ha deixat de donar suport a Office 2007.

Com ja va passar al XP (abril del 2014) , Microsoft Office 2007 ha arribat al final del seu cicle de vida.

 

Què vol dir això?

Doncs que Microsoft deixa de donar soport tècnic per solventar incidències sobre aquesta versió. No farà actualitzacions, no farà revisions de seguretat i tampoc vetllarà per la seva vulnerabilitat enfront atacs informàtics. Això farà que, probablement, aquesta versió d’Office d’aquí un temps, no sigui comptatible amb futurs arxius d’Office.

 

Què pots fer si ets usuari d’Office 2007?

Aprofita aquest contratemps per renovar el teu paquet operatiu.

 1. Pots actualitzar a Office 365 ProPlus.
 2. Pots  actualitzar a Office 2016.
 3. Pots passar a Google Docs (Drive File Stream)

 

També et pots passar a altres versions anteriors com Office 2013.

 

Si estás treballant amb Office 2007, llegeix aquest article per a més informació:

Guía básica de fin de vida de Microsoft Office 2007.

 

Com sempre, des del departament de soport tècnic d’ HST, t’ajudarem a fer el canvi.

Som experts en seguretat informàtica, renovació de software i soport tècnic informàtic per a pimes.

Contactar 973 72 71 72


  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


  Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


  Contactar 973 72 71 72


   Tratamos los datos que nos facilita con el fin de dar respuesta a la consulta sobre nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono). Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos no se cederán a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en HST estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.


   Desea recibir comunicados de marketing de HST por correo electrónico y entendiendo que sus datos personales se tratarán como la política de privacidad