lopd
Pot el cap revisar el teu email? Nova sentència del Tribunal Europeu.
19/09/2017
office 2007
Final cicle de vida d’Office 2007
08/11/2017

Aquí et deixem amb informació que proporciona l’AEPD (Agencia Española de Protección de Datos) i l’INCIBE (Instituto Nacional de Ciberseguridad) sobre consells i recomanacions sobre la privacitat i la seguretat a internet.

Des d’HST et recomanem que facis una ullada a aquests 18 aspectes que segurament seran del vostre interès. Interessants els punt 4 i 15.

18 punts a tenir en compte sobre Privacitat i Seguretat a Internet.

Com a professionals de la seguretat informàtica per a empreses, t’ajudarem en aspectes com són les còpies de seguretat al núvol, seguretat a la xarxa i qualsevol dubte que tinguis al respecte.

Contactar 973 72 71 72


  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


  Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


  Contactar 973 72 71 72


   Tratamos los datos que nos facilita con el fin de dar respuesta a la consulta sobre nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono). Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos no se cederán a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en HST estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.


   Desea recibir comunicados de marketing de HST por correo electrónico y entendiendo que sus datos personales se tratarán como la política de privacidad