jornada RGPD
Sessió informativa Protecció de Dades – 21 de març de 2018
19/03/2018
cyberseguretat
Noves obligacions i sancions relacionades amb la ciberseguretat
05/10/2018
Mostrat tot

Jornada Protecció de Dades i Seguretat de la informació

Una seixantena d’assistents d’empreses lleidatanes han assistit avui dimecres 21 de març a la Sala d’Actes de la Cambra de Comerç de Lleida a una jornada informativa sobre “RGPD, Protecció de Dades i Seguretat de la informació “ dirigida a petites i mitjanes empreses. En aquesta sessió, els assistents han pogut conèixer els principals reptes de les Pimes per mantenir la seguretat en el tractament de les seves dades, així com informar-se sobre els canvis en el tractament de les dades que comportarà el nou RGPD (Reglament General de Protecció de Dades ) que entrarà en vigor el pròxim 25 de maig. Els ponents han estat, Jordi Rabinat, director tècnic d’HST, i Miquel Serrrano, consultor en Protecció de Dades i membre de l’ Asociación Profesional de Consultores en Protección de Datos (ApCpD).

Tot un èxit!

Gràcies a tots per participar-hi!

 

jornada RGPD

jornada RGPD i seguretat

jornada RGPD

 

 

 

 

 

 

 

Contactar 973 72 71 72


  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


  Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


  Contactar 973 72 71 72


   Tratamos los datos que nos facilita con el fin de dar respuesta a la consulta sobre nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono). Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos no se cederán a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en HST estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.


   Desea recibir comunicados de marketing de HST por correo electrónico y entendiendo que sus datos personales se tratarán como la política de privacidad