rgpd
Com ens afectarà el nou Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD)?
14/02/2018
jordnada Protecció de Dades
Jornada Protecció de Dades i Seguretat de la informació
21/03/2018
Mostrat tot

Sessió informativa Protecció de Dades – 21 de març de 2018

Et volem convidar a la jornada  sobre Protecció de Dades i Seguretat de la Informació que celebrarem el pròxim dimecres 21 de març a la Sala d’Actes de l’edifici de la Cambra de Comerç de Lleida, a les 9,15h. El 25 de maig de 2018 (d’aquí 2 mesos) entrarà en vigor el nou reglament de Protecció de Dades (RGPD), i no tothom sap com com li afectarà a la seva empresa

 • Com ens afecta a totes les empreses el nou REGLAMENT DE PROTECCIÓ DE DADES (RGPD).
 • Augment considerable de les SANCIONS ECONÒMIQUES i RISC PENAL.
 • Què hem de fer per complir les normatives en PROTECCIÓ DE DADES per evitar riscos i sancions.
 • La importància de la informació, l’ús de les  dades, la confidencialitat i seguretat informàtica.

Si vols trobar resposta, et convidem a assistir a aquesta jornada d’especial interès per a tu. Està dirigida a directius i empresaris, professionals i autònoms, directors financers i qualsevol persona interessada en conèixer el tema de la protecció de dades.

Inscripció gratuïta a la jornada aquí

Lloc: Sala de Juntes (Edifici de la Cambra de Comerç de Lleida, c/ Anselm Clave, 2 de Lleida)

Dia: Dimecres, 21 de març de 2018 a les 9,15h.

9,15h.Recepció i coffee pels convidats.

9,30h.Inici de la jornada amb Jordi Rabinat (La seguretat informàtica en una Pime: riscos i solucions) i Miquel Serrano, consultor en Protecció de Dades (RGPD, principals canvis i com ens afectarà, sancions, etc.).

11,00h. Pregs i preguntes.


Des d’HST t’ajudem a fer el canvi de la LOPD cap al nou RGPD, adaptem la teva antiga LOPD a la nova normativa i fem noves adequacions al Reglament Europeu de Protecció de Dades, si encara no estàs al dia.

 

Contactar 973 72 71 72


  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


  Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


  Contactar 973 72 71 72


   Tratamos los datos que nos facilita con el fin de dar respuesta a la consulta sobre nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono). Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos no se cederán a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en HST estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.


   Desea recibir comunicados de marketing de HST por correo electrónico y entendiendo que sus datos personales se tratarán como la política de privacidad