control horari
Nova obligació de registrar la jornada laboral
20/03/2019
fin windows7
El final de Windows 7 s’apropa
18/09/2019

Actualització de preus per G Suite Basic i G Suite Business

Fa més de 10 anys que Google va presentar Gmail, la seva primera aplicació de productivitat nativa al núvol, que ajuda a que el correu electrònic sigui més segur i senzill per a tots els usuaris.

Des de llavors, G Suite ha crescut oferint multitud d’eines, funcions i valor per tal d’ajudar a les empreses a transformar la forma en què treballen. Durant aquest temps, han canviat moltes coses en G Suite, excepte els preus.

Google acaba d’anunciar dues actualitzacions que incrementen els preus d’algunes edicions de G Suite.

 

A QUÈ ES DEGUDA AQUESTA PUJADA DE PREUS?

 

Com hem comentat anteriorment, des que Google va llançar la primera versió de G Suite, amb Gmail i Google Calendar, han anat afegint més d’una dotzena de serveis nous, com a eines per a la col·laboració en temps real (Documents, Fulls de càlcul i Presentacions) , emmagatzematge flexible (Drive), un servei de videoconferències potent (Hangouts Meet), missatgeria segura per equips (Hangouts Xat) i funcions de recerca de nivell empresarial (Cloud Search).

A més, també s’han incorporat Intel·ligència Artificial avançada als seus projectes per facilitar respondre a correus electrònics, extreure informació valuosa de les dades, i protegir els usuaris contra atacs de suplantació d’identitat.

Per això, tenint en compte el valor que G Suite ofereix avui en dia als usuaris, Google ha decidit augmentar (una mica) els preus de G Suite Basic i G Suite Business

 

precios gsuite

 

Click per veure més detalls

 

QUINS SERAN ELS CANVIS?

 

A partir de l’1 d’abril del 2019, el preu segons catàleg de G Suite Basic pujarà a 5,20 € per usuari al mes (o 62,40€ anuals), i el de G Suite Business passarà a costar 10,40 € per usuari al mes (o 124,80€ anuals).

 • Per als clients existents de G Suite Basic o G Suite Business a  Pla Flexible, els nous preus de llista entraran en vigència el 2 d’abril del 2019.
 • Per als clients existents al Pla Anual,els nous preus entraran en vigència el primer cop que es renovi el pla a partir del 2 d’abril de 2019. Així que no hauràs de pagar la diferència de preus fins que se’t acabi el contracte.

 

Aquests canvis no afectaran els contractes actuals, ni a cap renovació efectuada abans del 2 d’abril del 2019.

El preu de G Suite Enterprise seguirà sent el mateix.

Contactar 973 72 71 72


  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


  Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


  Contactar 973 72 71 72


   Tratamos los datos que nos facilita con el fin de dar respuesta a la consulta sobre nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono). Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos no se cederán a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en HST estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.


   Desea recibir comunicados de marketing de HST por correo electrónico y entendiendo que sus datos personales se tratarán como la política de privacidad