marketing online
La importància de tenir presència a internet per una Pime
25/02/2019
gsuite
Nous preus per G Suite Basic i G Suite Business
29/03/2019

A partir del 12 de  maig de 2019, totes les empreses tenen la obligació de registrar l’inici i la finalització de la jornada laboral de tots els seus treballadors, tant els de temps parcial com els de temps complet.

D’aquesta manera es garanteix el cumpliment dels límits de l’horari de treball i es possibilita el control per part de la Inspecció de Treball i Seguretat Social.

Cada persona, de forma individual ha de rebre la relació d’hores ordinaries i extraordinàries mensuals.

 • Sancions per les empreses que no registrin el control horari dels treballadors.
 • Obligació de guardar els registres durant 4 anys.
 • Els sindicats han de conèixer mensualment les hores extres dels treballadors.
 • A disposició dels propi treballador, sindicats, inspecció de treball i Seguretat social.

L’incumpliment d’aquesta nova llei sobre el registre de la jornada laboral dels treballadors pot ocasionar sancions amb multres d’entre 626 fins a 6250€ per les empreses.

A Hst t’oferim la solució que més s’adapta el teu negoci. Solucions de gestió de control d’horari per a pimes.  

Oferim implantació, formació i suport de rellotjes de fitxar, sistemes de control d’horari i control d’accessos.

 

Més informació 

Contactar 973 72 71 72


  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


  Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


  Contactar 973 72 71 72


   Tratamos los datos que nos facilita con el fin de dar respuesta a la consulta sobre nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono). Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos no se cederán a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en HST estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.


   Desea recibir comunicados de marketing de HST por correo electrónico y entendiendo que sus datos personales se tratarán como la política de privacidad