Corus Fruits

L’aplicació de gestió de centrals frutícoles

Software Corus Fruits

Alta tecnologia i prestacions amb arquitectura client/servidor treballant amb Microsoft SQL Server, que garantitza la seguretat i fiabilitat de les dades. corus fruits

Al tractar-se d’una aplicació oberta i en continuo desenvolupament, donem la possibilitat als seus usuaris de col·laborar en la personalització i millora, amb noves aportacions i utilitats.

 

El mòdul Corus Fruits s’integra dins la gestió comercial estàndard Corus Base i permet portar un control de magatzem complert des de que entra la mercaderia fins que surt. Podent fer qualsevol moviment entre magatzems i processar la mercaderia  per vendre-la o bé per tornar a emmagatzemar-la. Controlant en tot moment la traçabilitat.

Corus Fruit és el millor Erp de gestió per central Hortofrutícola a Lleida.

HST t’assessora i implanta Corus Fruits, la solució de gestió per centrals frutícoles a Lleida.

El mòdul Corus Fruits controla la traçabilitat i el moviment entre magatzems d’una forma fácil i intuïtiva

Es defineixen les finques per proveïdor i fins i tot es poden guardar els tractaments fitosanitaris per finca.

S’integra dins la gestió comercial i comptable general de manera que no és un procés extern. Es lliga amb els processos de compra, venda i fabricació. Així doncs, per exemple, en el moment de la recepció de mercaderia per part del proveïdor ja l’assignem a una finca en concret i també als tractaments que li corresponguin a la central.

Tot queda enregistrat en les etiquetes que identifiquen l’envàs (palot, caixa, etc…).

Permet controlar els stocks per magatzems i proveïdors per facilitar els processos de transformació per partides del mateix proveïdor i de la mateixa finca.

El procés de transformació queda controlat dins la traçabilitat interna, de manera que no perdem el fil conductor de l’origen de la partida.

El resultat de la transformació s’etiqueta individualment en cada envàs resultant.

En el moment de la venda, a part de saber el client, queda enregistrat també el transportista.

En definitiva, a través de l’etiqueta d’un envàs, es relaciona directament la partida d’on va sortir i els processos de transformació que ha sofert el producte.


    Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


    Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


    Potser estaves buscant:

    Corus Fruits Lleida, Distribuïdor Corus Fruits Lleida, Comprar corus fruits lleida, Servei tècnic corus fruits Lleida, software per càmeres fruitícoles Lleida, software per càmeres de fruita Lleida, software per càmeres hortofruitícoles Lleida, software per magatzems de fruita Lleida