Teletreball covid
Teletreball i protecció de dades
10/05/2021
iot
Internet de les coses
15/06/2021
Mostrat tot

Subvencions públiques per a la digitalització de Pimes “Next Generation EU”

Els fons europeus del pla de digitalització de pimes estan començant ja a distribuir-se a Espanya. Mitjançant aquests fons, podem aconseguir recursos per portar a terme projectes tecnològics a la nostra pime.

A HST informem i ajudem en la gestió del programa Next Generation EU, a través del qual es promourà la aportació més gran de fons públics provinents de la Unió Europea en forma de subvencions directes que financin projectes en les empreses amb objectius de transformació digital.

 

Es subvencionen parcialment projectes d’aquest tipus (Transformació Digital):

 • Implementació d’una eina informatitzada de gestió ERP
 • Implementació d’una eina informatitzada de gestió CRM
 • Implementació d’un sistema de gestió documental digitalitzat
 • Implementació d’un sistema d’analítica de dades Business Intelligence
 • Implementació d’un sistema d’analítica de dades Big Data-Machine Learning
 • Implementació d’una infraestructura d’emmagatzematge de dades al núvol.
 • Implementació d’un sistema de ciberseguretat de la xarxa.
 • Implementació d’una pàgina web, comunicació amb xarxes socials.
 • Màrqueting Digital, Sem i Seo
 • Implementació d’un sistema de comerç electrònic.
 • Implementació d’un sistema de captació de dades, sensors, drons, connectivitat 5G

Les subvencions “Next Generation EU” ja estan aquí, a HST et volem ajudar a aconseguir-les. Anirem informant els nostres clients sobre les pròximes convocatòries. 

click aquí si vols rebre més informació

 

Si vols gaudir d’aquestes subvencions per la transformació digital, ja sigui en projectes de pàgines web, ecommerce, implantació ERP o CRM, màrqueting digital, etc. estigues atent a les nostres comunicacions o simplement, ens ho fas saber directament.

Avui en dia estem pendents que el govern d’Espanya concreti, detalli i comuniqui exactament les convocatòries de subvencions amb les quals farà arribar aquests ajuts a fons perdut a les empreses.

Contactar 973 72 71 72


  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


  Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


  Contactar 973 72 71 72


   Tratamos los datos que nos facilita con el fin de dar respuesta a la consulta sobre nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono). Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos no se cederán a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en HST estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.


   Desea recibir comunicados de marketing de HST por correo electrónico y entendiendo que sus datos personales se tratarán como la política de privacidad