tgProfesional Sector de la Bellesa


El programari de gestió empresarial tgProfesional cobreix les necessitats específiques del sector de la bellesa:

Per salons dedicats a la imatge, l’estètica i la cosmètica, mitjançant les seves eines integrades de TPV i CRM.

Múltiples caixes de venda tàctil i no tàctil per botiga o centre de bellesa, el CRM de gestió integrat organitza l’agenda dels especialistes de cada àrea d’estètica.

El software tgProfessional està desenvolupat pensant en les necessitats específiques dels centres de bellesa. Som especialistes en la personalització de software

Característiques Destacades


TPV

Vendes d’articles de bellesa i facturació de serveis prestats mitjançant tiquet o albarà i factura. Cobraments combinats. Tiquets per venedor. Permet aparcar i recuperar tiquets. Registre d’entrades i sortides d’efectiu de la caixa, amb concepte, hora i data. Emissió de vals com a adob o regal de tractaments. Arqueig de caixa per sèrie de facturació i magatzem. Històrics de tiquets emesos.

Articles

Classificacions per categories com activitats d’estètica o cosmètica i al seu torn, per famílies com a grups de tractaments. Permet duplicar articles amb canvi de codi per a una ràpida codificació del catàleg de productes i serveis.

Atenció telefònica

Recollida de trucades de clients mitjançant el CRM, per a concertar les visites amb cada especialista. Consulta de l’agenda per especialista per a l’assignació de cites en hores lliures.

Inventari

Control d’estoc de productes venuts i també, dels consumits per als tractaments del saló de bellesa, amb sortida d’estoc mitjançant regularitzacions manuals.

Tractaments per client

Control de l’històric de serveis prestats per client i la seva periodicitat. Registre de productes venuts. Seguiment exhaustiu de visites per client.

Ofertes de productes i serveis

Promocions d’articles per volum de venda, X per I, producte o amb descompte. Tarifes de productes i serveis per quantitats.

Autofactura de compra

Emissió de les factures a nom del proveïdor al qual li vam comprar els productes. Facturació agrupada d’albarans de compra.

Packs de serveis de bellesa

Codificació de diversos serveis unificats per a clients. Consulta d’últim preu del client des de qualsevol document de venda.

Demana informació sense compromís    Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


    Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


    Potser estaves buscant:

    Programa de gestió per a centres de bellesa a Lleida, software de gestió per a centres d’estètica i cosmètica a Lleida, software de gestió empresarial Lleida, software per a perruqueries a Lleida