seguretat informatica
Les dades de la teva empresa estan segures?
16/05/2017
lopd
Pot el cap revisar el teu email? Nova sentència del Tribunal Europeu.
19/09/2017

Ets una Pime o un autònom que vol implantar millores tecnològiques a la seva empresa?

 

Doncs, des d’HST et volem informar que acaben de sortir les ajudes TIC del Programa TIC cámaras 2017 , i que estan disponibles a la Cambra de Comerç de Lleida (subvencionat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional i la Generalitat de Catalunya). Tu pots ser un dels beneficiats.

 

Només volem que sàpiguis que pots optar a una ajuda de fins a 3.500€ per aquest tipus de serveis i que HST, empresa de noves tecnologies i solucions de negoci a Lleida, et pot prestar serveis com implantar G-Suite (Google Apps), configuració de CRM cloud per la gestió de clients, creació o renovació de pàgines web, solucions de comptabilitat, posicionament seo i publicitat en Adwords, centraletes de veu ip, etc.

 

 

L’inici de presentació de sol·licituds telemàtiques s’obra el 12 de juliol a les 12h.

 

Aprofita aquesta oportunitat per renovar-te tecnològicament!

A HST t’ajudem!

Contactar 973 72 71 72


  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


  Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


  Contactar 973 72 71 72


   Tratamos los datos que nos facilita con el fin de dar respuesta a la consulta sobre nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono). Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos no se cederán a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en HST estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.


   Desea recibir comunicados de marketing de HST por correo electrónico y entendiendo que sus datos personales se tratarán como la política de privacidad