RGPD
Adaptació al RGPD (Reglament General de Protecció de Dades)
15/11/2017
jornada RGPD
Sessió informativa Protecció de Dades – 21 de març de 2018
19/03/2018
Mostrat tot

Com ens afectarà el nou Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD)?

Ja quasi s’acaba el termini per adaptar-nos al nou Reglament Europeu de Protecció de Dades. El 25 de maig de 2018, haurem de complir una sèrie d’obligacions  i mesures orientades a augmentar la garantia dels drets dels ciutadans, que hauran de disposar d’un control més efectiu de les seves pròpies dades personals.

Aquí tenim algunes de les obligacions més destacades:

 1. Nous drets del ciutadans : dret a l’oblit i dret a la portabilitat de dades.
 2. Creació de la figura del DPO (Delegat de Protecció de Dades)
 3. Obligació de realitzar Anàlisis de Riscos i Avaluacions d’Impacte
 4. Obligació de registrar documentalment les operacions de tractament
 5. Noves notificacions a l’Autoritat de Control
 6. Més informació del tractament de dades personals als afectats.
 7. Increment de la quantia de les sancions:
  1. Sancions greus: fins a 10 milions d’euros o el 2% del volum de negoci total anual de l’exercici financer anterior.
  2. Sancions molt greus: fins a 20 milions d’euros o fins al 4% del volum de negoci total anual de l’exercici financer anterior.
 8. Desapareix l’advertència (“apercibimiento”): en qualsevol infracció s’aplicarà sanció econòmica.
 9. Desapareix i queda sense valor el consentiment tàcit. El consentiment haurà de ser lliure, informat, específic e inequívoc.
 10. Establiment d’obligacions per noves categories especials de dades (biomètrics, genètics, etc.)

 

Confia en HST per l’adaptació a la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD) i al Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), t’ajudarem a assolir aquests objectius

Contactar 973 72 71 72


  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


  Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


  Contactar 973 72 71 72


   Tratamos los datos que nos facilita con el fin de dar respuesta a la consulta sobre nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono). Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos no se cederán a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en HST estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.


   Desea recibir comunicados de marketing de HST por correo electrónico y entendiendo que sus datos personales se tratarán como la política de privacidad