Final Server 2003
Final Windows Server 2003
19/06/2015
control horari
Control de presència per evitar multes
01/07/2016

Una vegada tenim el nostre negoci en marxa, és hora de ficar-ho a internet. Si estàs pensant en fer-ho, aquí tens uns consells que t’ajudaran a treure’n profit.

Si ja tens una web en funcionament, també pots reflexionar sobre aquests aspectes i valorar si ho has fet bé.

Una de les primeres coses que hauràs de fer per penjar una web és escollir un bon domini, entre altres coses.

Què és un domini?

És el nom que identifica un lloc web. Cada domini ha de ser únic, no en pot haver-hi cap d’igual. Consta de 3 parts: les 3 v baixes (www), el nom de l’empresa, nom comercial, entitat, etc (p.ex. : hst) i el tipus d’organització (.cat, .com,. es ,etc)

Dit d’una manera més fàcil: és el nom amb que els clients t’identificaran a internet.

Pensa que ha de ser un nom no molt complicat, ja que els teus possibles clients o clients et preguntaran per ell (moltes vegades per telèfon) i ha de ser comprensible i que no hi hagi confusió a l’hora d’escriure’l.

Per exemple: hst.cat (fàcil i comprensible)

En canvi, si fiquéssim el nom fiscal de l’empresa, hst.cat (difícil per una persona si li has de lletrejar totes les lletres)

Fàcil no vol curt, ni difícil vol dir llarg. Pot ser un domini llarg i fàcil, com ara www.lacuinadelapadrina.com www.vullcomprarunabicicleta.es

Que més hem de tenir en compte?

Doncs, l’allotjament web. L’allotjament web o hosting és molt important i ha de complir amb una sèrie de factors per considerar-se un bon proveïdor de hosting. És a dir, no agafis el hosting a l’atzar o compris el més barat, et recomanem que estudïs aquests punts per escollir un proveïdor de hosting de confiança:

          actualitzacions automàtiques

          garanties de disponibilitat en cas de fallida dels equips perquè la nostra pàgina web es pugui recuperar en el mínim temps possible

          antivirus i control d’spam

          espai en disc

          backups

          servei tècnic de qualitat

          escalabilitat en cas de necessitar més espai

          uptime del 99% (és a dir, el temps que la nostra web està en línia)

Si ja vols mirar més prim i tenir en compte el tema seo, quan hagis d’escollir el domini intenta que la paraula clau estigui al domini, que el nom del domini representi l’activitat de l’empresa, procura no ficar números ni caràcters estranys, no escullis paraules angleses ni d’altres idiomes (si ens dirigim al mercat espanyol) i com no, contacta amb un professional del Seo per aparèixer en les primeres posicions dels buscadors si des d’un primer moment vols que et trobin amb facilitat.

A HST et podem ajudar, som proveïdors de hosting, registrem dominis, dissenyem webs i també fem SEO.

Contactar 973 72 71 72


  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


  Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


  Contactar 973 72 71 72


   Tratamos los datos que nos facilita con el fin de dar respuesta a la consulta sobre nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono). Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos no se cederán a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en HST estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.


   Desea recibir comunicados de marketing de HST por correo electrónico y entendiendo que sus datos personales se tratarán como la política de privacidad