mails fraudulents de correos
Compte amb els falsos emails de “Correos”
09/04/2015
escollir domini
Com escollir un bon domini per la teva web
13/11/2015

A l’abril de l’any passat ja es va anunciar el final de Windows XP, els usuaris d’aquest sistema operatiu deixaven de tenir suport i actualitzacions per part de Windows. Ara li ha tocat a Windows Server 2003 i Windows Server 2003 R2.

A partir del 14 de juliol de 2015, les empreses que treballen amb Windows Server 2003 es veuran obligades, si volen treballar amb totes les garanties de seguretat i estabilitat, a migrar a un sistema operatiu de servidor més actual.

Per què s’ha de migrar a un altre sistema operatiu?

Doncs, perquè Microsoft deixará de proporcionar actualitzacions, suport tècnic i solucions pels seus productes. Això vol dir que ja no es disposarà de les actualitzacions de seguretat necessàries per protegir-se dels virus, malware i altres atacs informàtics que circulen per la xarxa i que, malauradament, cada dia són més abundants i més maliciosos.

Una altre motiu per fer el canvi, és que en sistemes antics i que no tenen actualitzacions, les despeses de manteniment s’encareixen considerablement.

Moltes aplicacions deixaran de ser compatibles amb aquest sistema operatiu en properes versions, amb lo qual tard o d’hora, haurem de migrar a sistemes més actuals.

Aprofita aquest fet per actualitzar la infraestructura informàtica de la teva empresa. És una recomanació des d’HST perque volem que els nostres clients tinguin la seguretat informàtica que es mereixen.

Quina opció hi ha?

Qualsevol opció de servidor més recent pot ser vàlida.

Des d’HST et recomanem Windows Server 2012 R2, la última versió del sistema operatiu per servidors de Microsoft que aporta moltes avantatges en diferents àmbits, com per exemple, virtualització amb Hyper-V3, millores en xarxes i connectivitat, emmagatzemament, etc.

Si vols efectuar una migració de 2003 Server a 2013 R2 o a qualsevol altre sistema, demana’ns consell. Prepararem un pla de migració a mida per la teva empresa.

 

Potser estaves buscant:

Migrar de 2003 a 2012 R2, Migració de Active directory de 2003 server a 2012 r2, Renovar servidor, renovació servidors, plan renove servidor, Servidor Hp Lleida, Especialista microsoft Lleida.

Contactar 973 72 71 72


  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


  Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


  Contactar 973 72 71 72


   Tratamos los datos que nos facilita con el fin de dar respuesta a la consulta sobre nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono). Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos no se cederán a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en HST estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.


   Desea recibir comunicados de marketing de HST por correo electrónico y entendiendo que sus datos personales se tratarán como la política de privacidad