escollir domini
Com escollir un bon domini per la teva web
13/11/2015
caras copia seguridad
Què hem de saber abans de fer un backup?
26/07/2016

Últimament hi ha hagut un increment d’inspeccions de treball per controlar l’horari dels treballadors a temps parcial. Això, en part, és degut a que a finals de 2013 es va modificar la normativa i ara s’exigeix demostrar l’horari d’aquest tipus de treballadors.

Amb el Reial Decret -Llei 16/2013, de 20 de desembre, es modifiquen aspectes que afecten als treballadors amb contractes a temps parcial. Una de les obligacions és disposar d’un registre diari de les hores treballades per aquests empleats (indicant l’hora d’entrada i de sortida) així com l’obligació de totalitzar aquestes hores mensualment. Aquest registre se li entrega al treballador. A més a més, l’empresari està obligat a conservar aquests registres com a mínim durant 4 anys.

El no poder demostrar aquests registres, hauràs incomplert amb les teves obligacions com a empresari i el contracte es presumirà com si fos a jornada complerta, amb les conseqüències que això comporta.

 

Sóc empresari, com faig aquest control?

 

La solució és implantar un sistema de control de presència. Aquesta solució registra les hores d’entrada i control de presenciade sortida dels treballadors (tant si són a temps parcial com a jornada complerta) extreu registres de les hores treballades per dia, per mes, per any, etc.

Els nostres equips de control de presència disposen de solucions amb capacitat per cobrir diferents escenaris depenent de les característiques i les necessitats de cada client. Tant si necessites una solució global perque tens diferents seus o un nombre de treballadors elevat , o disposes d’una petita oficina amb pocs treballadors, com si necessites integrar zones amb control d’accessos per permetre l’entrada a zones restringides, o integrar-ho amb el sistema de video vigilància, etc. ,tindrem solucions adequades a les teves necessitats.

 

Implanta ja el teu sistema de control de presència i evita les multes.

 

Potser estaves buscant:

Control de presència Lleida, control d’horari treballadors Lleida, comprar sistema de control de presència Lleida, sistemes de control d’horari Lleida

Contactar 973 72 71 72


  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


  Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


  Contactar 973 72 71 72


   Tratamos los datos que nos facilita con el fin de dar respuesta a la consulta sobre nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono). Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos no se cederán a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en HST estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.


   Desea recibir comunicados de marketing de HST por correo electrónico y entendiendo que sus datos personales se tratarán como la política de privacidad