dades genetiques
Què són les dades especialment sensibles?
08/02/2021
Cieberatacs i seguretat informàtica
Webinar Ciberatacs i seguretat informàtica per a pimes
02/03/2021

Benvinguts a HST!

Som una empresa especialitzada en serveis informàtics i estem interessats a comprar carteres de clients d’empreses del sector de la informàtica a Lleida. Si ets una empresa que està pensant a vendre el  negoci, et convidem a conèixer-nos i a descobrir els avantatges de vendre’ns la teva cartera de clients.

La nostra intenció és comprar els teus clients per poder oferir-los els nostres serveis informàtics de qualitat en el cas que algun professional es jubili, canviï de localitat o de negoci. Ens comprometem a recompensar la compra dels clients i a atendre’ls bé per garantir la seva satisfacció.

Al llarg dels anys, HST ha estat oferint serveis informàtics de primer nivell i comptem amb un equip de professionals altament qualificats. Si decideixes vendre’ns la teva cartera de clients, aquests continuaran rebent un servei de qualitat igual o superior al que ja estan acostumats.

Per a nosaltres, el client és el més important, i estem preparats per proporcionar als teus clients un ampli ventall de serveis informàtics de qualitat, amb la finalitat de mantenir-los satisfets i fidelitzats. Si tens clients que necessiten una empresa de confiança que els proporcioni solucions informàtiques, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

Amb HST, els teus clients seran atesos amb la màxima professionalitat i eficàcia. Si vols vendre la teva cartera de clients i garantir-los una continuïtat en el servei de qualitat, contacta amb nosaltres i t’ajudarem en tot el procés de compra-venda.

Pots adreçar-te a nosaltres a través del correu cartera@hst.cat, i deixar les teves dades de contacte. Contactarà amb tu directament el responsable de la nostra empresa.

Pots estar segur que tractarem la teva proposta amb total confidencialitat i professionalitat.

 

 

 

Potser estaves buscant:

Traspàs de clientela empresarial en el sector informàtic
Transmissió de cartera de clients corporatius de serveis informàtics
Cessió de cartera de clients empresarials de tecnologia
Venda de llistat de clients de companyies informàtiques
Compravenda de cartera de clientela de sistemes informàtics per a empreses
Aliança comercial per a la transferència de clients corporatius de tecnologia
Tracte per a la transacció de cartera de clients empresarials del camp informàtic
Compravenda fons de comerç informàtic Lleida

Contactar 973 72 71 72


  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


  Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


  Contactar 973 72 71 72


   Tratamos los datos que nos facilita con el fin de dar respuesta a la consulta sobre nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono). Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos no se cederán a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en HST estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.


   Desea recibir comunicados de marketing de HST por correo electrónico y entendiendo que sus datos personales se tratarán como la política de privacidad