xarxes socials
Riscos i recomanacions per les Xarxes Socials
13/04/2021
Teletreball covid
Teletreball i protecció de dades
10/05/2021
Mostrat tot

Entrevista a Jordi Rabinat, CEO d’HST, a LleidaTV sobre ciberseguretat

El nostre CEO, Jordi Rabinat, en una entrevista al Diari de Nit de Lleida Tv, va compartir amb tots nosaltres consells i recomanacions de ciberseguretat dirigits a pimes. Malauradament, els ciberatacs estan a l’ordre del dia i tots hem de posar mitjans i mesures de seguretat per tal de poder fer-los front.

Durant l’entrevista, veurem com la incertesa relacionada amb la pandèmia ha fet que els ciberdelinqüents s’aprofitin de les vulnerabilitats de les empreses i sobretot  en les connexions improvisades pel teletreball, que han estat el detonant de molts problemes de seguretat.

Atacs de phishing, suplantacions d’identitats o segrests de dades (ransomware) són els atacs més freqüents que estan patint les empreses que curiosament, tots d’ells ens “ataquen” mitjançant el correu electrònic. Una recomanació que ens fa el Jordi, és utilitzar plataformes segures de correu electrònic, com poden ser la de Google (Google Workspace) o la de Microsoft (Microsoft 365), així com de disposar d’almenys 2 còpies de seguretat en diferents softwares.

En tot cas, us deixem aquí el link a l’entrevista completa, i recorda, que utilitzar el sentit comú i conscienciar al personal, et pot estalviar més d’un ensurt.

 

 

Contactar 973 72 71 72


  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


  Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


  Contactar 973 72 71 72


   Tratamos los datos que nos facilita con el fin de dar respuesta a la consulta sobre nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono). Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos no se cederán a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en HST estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.


   Desea recibir comunicados de marketing de HST por correo electrónico y entendiendo que sus datos personales se tratarán como la política de privacidad