contrasenya segura
Com mantenir el teu compte de Google Apps o Gmail segur amb la verificació en dos passos
26/03/2015
Final Server 2003
Final Windows Server 2003
19/06/2015

En els últims dies s’ha detectat un augment significatiu d’infeccions per un virus anomenat CryptoLocker. Aquest virus es fa passar per aplicacions legítimes i s’executen aprofitant descuits de l’usuari.

Aquests virus són “segrestadors” de fitxers, xifrant els fitxers del PC on s’han executat (o dels servidors) amb una clau impossible de trencar, i sol·licitant un rescat econòmic per poder recuperar els fitxers.

Els arxius afectats per Cryptolocker no es poden desxifrar. La única opció viable per poder recuperar-los és disposar de còpies de seguretat actualitzades i externes al sistema.

És important tenir en compte que si les còpies de seguretat es realitzen en el mateix equip o en un dispositiu connectat (usb, disc extern), aquestes també es poden veure afectades pel virus fent impossible la seva recuperació.

Aquests virus, arriben amb falsos correus electrònics de CORREOS o similars (en molts casos arriben personalitzats amb dades correctes: Nom, Cognoms, etc …)  perill

RECOMANEM ELIMINAR DIRECTAMENT AQUESTS CORREUS EN CAS DE NO ESTAR TOTALMENT SEGURS QUE SÓN LEGITIMS.

Aquest virus s’està modificant contínuament, sent pràcticament impossible la seva detecció per part dels sistemes antivirus.

Exemples de missatges amb el virus:
VIRUS CORREUS 1

VIRUS CORREUS 2

Consells per evitar el virus CryptoLocker:

Extremar les precaucions davant mails de remitents no esperats, especialment per a aquells que inclouen fitxers adjunts o amb enllaços externs.

Disposar d’un sistema de pia de seguretat dels nostres fitxers crítics.

En cas de no disposar de còpia de seguretat, NO RECOMANEM EL PAGAMENT DEL RESCAT.


Si tens algun dubte, a HST t’aconsellem.

 

 

 

Contactar 973 72 71 72


  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


  Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


  Contactar 973 72 71 72


   Tratamos los datos que nos facilita con el fin de dar respuesta a la consulta sobre nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono). Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos no se cederán a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en HST estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.


   Desea recibir comunicados de marketing de HST por correo electrónico y entendiendo que sus datos personales se tratarán como la política de privacidad