SEO Adwords Lleida
Desapareixerà la meva web el proper 21 d’abril?
24/03/2015
mails fraudulents de correos
Compte amb els falsos emails de “Correos”
09/04/2015
Mostrat tot

Com mantenir el teu compte de Google Apps o Gmail segur amb la verificació en dos passos

Què és i per a què s’utilitza l’autenticació en dos passos de Google Apps?

Si la nostra empresa utilitza Google Apps, hem de saber que Google ens proporciona una manera més segura d’autenticar-nos que la denominada contrasenya “simple”.

Aquest sistema s’anonema “verificació en dos passos”.

A continuació t’expliquem com funciona i des d’HST, et recomanem que ho activis. Et podem ajudar a fer-ho si ho necessites, som partners oficials de Google apps.

Que hauràs de fer per iniciar sessió amb la verificació en dos passos?

Primer, hauràs d’introduïr la contrasenya, com sempre feies cada vegada que iniciaves sessió. Després, et demanarà que introdueixis un codi de verificació (que rebràs per sms al cap d’uns segons al número de mòvil que prèviament hagis configurat).

Durant l’inici de sessió, també pots triar que no et demani  de nou la verificació en dos passos en aquest ordinador en concret . A partir d’aquest moment, quan iniciïs sessió l’ordinador només et demanarà la contrasenya .

La seguretat es manté, ja que quan tu o una altra persona intenteu iniciar sessió amb el vostre compte des d’un altre ordinador , serà obligatori realitzar la verificació en dos passos .

Vigila, qualsevol et pot robar la contrasenya, és bastant fàcil:Hacker

Amb qualsevol d’aquestes accions habituals, podries córrer el risc que et robin la contrasenya :

Utilitzar la mateixa contrasenya en més d’un lloc.

Descarregar programari d’Internet.

Fer clic a enllaços de missatges de correu electrònic.

La verificació en dos passos et protegirà d’usuaris malintencionats fins i tot en el cas que tinguin la contrasenya .

Conseqüències si et roben la contrasenya:

Quan algú et roba la contrasenya, podria bloquejar l’accés al teu compte i fer el següent:

Veure, o fins i tot eliminar , tots els teus missatges de correu electrònic , contactes, fotos, etc.

Suplantar la teva identitat i enviar missatges de correu electrònic perjudicials o no desitjats als teus contactes

Utilitzar el teu compte per restablir les contrasenyes dels teus altres comptes ( compte bancari , compres , etc. )

Aprofita l’eina de doble seguretat que t’ofereix Google

La majoria dels usuaris només tenen una capa de seguretat, la contrasenya, per protegir la seva compte. Amb la verificació en dos passos, si un hacker aconsegueix fer-se amb la teva contrasenya, encara necessitaria el teu telèfon o la teva clau de seguretat per accedir al teu compte. Per tant, ja que Google ofereix aquesst eina de doble seguretat, des d’HST et recomanem que ho aprofitis i no posis en risc el teu compte.

Codis de verificació personalitzats

Els codis es creen específicament per al teu compte quan els necessites . Si decideixes utilitzar codis de verificació, s’enviaran al teu telèfon mitjançant un missatge, una trucada de veu o la nostra aplicació per a mòbils. Cadascun dels codis només pot utilitzar una vegada.

Consulta la secció Funcions per conèixer les opcions de seguretat per als casos en que el teu telèfon no està disponible .

Coses a tenir en compte :

Si utilitzes aplicacions client que no sigui la web de Gmail per accedir al teu correu de Google, com per exemple Outlook, mail d’apple o de IOS (iphone ,ipad), etc,  necessitaràs una contrasenya d’aplicació.

Aquí tens la informació de com obtenir-la.

Per quan no tiguis el mòbil a sobre o estiguis sense bateria, tens 2 opcions complementaries:

1.Google et permetrà posar inicialment un segon número de mòbil, et recomenem que posis el d’algun familiar o persona que tinguis aprop habitualment.

2.Codis d’un sol ús: Dins la configuració de l’autenticació en dos passos ens permet imprimir uns codis d’un sol ús que et recomanem de portar sempre a damunt per si els necessites.

Aquí tens més informació al respecte dels diferents sistemes de verificació.

A HST som distribuïdors oficials de Google Apps. Et podem ajudar a que la teva empresa utilitzi Google Apps. Tambè oferim:

Formació Google appsgoogle_apps_logo

Implantació Google apps

Migració Google apps

 

 

Contactar 973 72 71 72


  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


  Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


  Contactar 973 72 71 72


   Tratamos los datos que nos facilita con el fin de dar respuesta a la consulta sobre nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono). Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos no se cederán a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en HST estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.


   Desea recibir comunicados de marketing de HST por correo electrónico y entendiendo que sus datos personales se tratarán como la política de privacidad