fin windows7
El final de Windows 7 s’apropa
18/09/2019
Teletreball
Treballa desde casa teva
09/03/2020
Mostrat tot

Final de soport Windows Server 2008-Server 2008 R2

Al gener de 2020 no només arriba el final de soport de Windows 7 sino que també serà el final pel sistema operatiu dels servidors empresarials Windows Server 2008. Exactament a partir del 14 de gener de 2020 Windows Server 2008  i Server 2008 R2 deixaran de tenir suport oficial de Microsoft.

Què suposa el final de soport de Windows Server 2008? 

Doncs que ja no hi haurà actualitzacions de seguretat per part del fabricant i per tant, el servidor estarà més exposat als riscos de seguretat. Tampoc hi haurà actualitzacions no relacionades amb la seguretat, ni opcions de soport gratuites ni actualitzacions de contingut tècnic en línea.

Moltes empreses segueixen confiant en Windows Server 2008 per a les funcions bàsiques del seu negoci, com Directory Server, File Server, DNS Server i email Server. Fins i tot s’allotgen aplicacions crítiques i per a suportar els seus serveis interns com Active Directory, File Sharing i allotjament de llocs web interns.

La fi del suport per a un sistema operatiu com Windows Server 2008 presenta grans reptes per a les organitzacions que executen les seves càrregues de treball a la plataforma, tal com adverteixen des Trend Micro.

Encara que un petit nombre d’empreses pot estar preparat per migrar completament al núvol o a un nou sistema, la realitat és que la majoria no són capaços de migrar ràpidament a causa de limitacions de temps, pressupostàries o tècniques.

Les empreses s’hauran de preparar per fer front a les actualitzacions de seguretat que falten, als problemes de cumpliment, la defensa contra el “malware”, i altres errors no relacionats amb la seguretat. Les empreses ja no rebran “parches” per problemes de seguretat ni notificacions de noves vulnerabilitats que afectin als seus sistemes. 

 

Com afectarà a la teva empresa si continues amb Windows Server 2008?

 • Serem més vulnerables a rebre atacs de ciberseguretat en sistemes, bases de dades i aplicacions
 • Falta de seguretat y compliment d’auditoríes. No cumplirem amb les mesures de seguretat tècniques que requereix el RGPD.
 • Soport interrumput per moltes aplicacions i eines comercials
 • Despeses en les operacions cada cop més elevades
 • No hi hauràn funcions de software definides per Windows Server 2008 ( o windows server 2008 r2)

 

La pitjor amenaça són els hackers. Els servidors windows Server 2008 seran el punt de mira dels hackers i aprofitaran qualsevol oportunitat per atacar.

 

Solucions pel fi de suport Windows Server 2008

Recomanem als nostres clients que actualitzin els seus servidos a la versió més recent abans de la data límit. Una opció sería migrar a Windows Server 2012 o Windows Server 2019.

No esperis a buscar alternatives a última hora. 

HST t’ajudarà i t’assessorarà.

Informa’t. 

Contactar 973 72 71 72


  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


  Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


  Contactar 973 72 71 72


   Tratamos los datos que nos facilita con el fin de dar respuesta a la consulta sobre nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono). Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos no se cederán a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en HST estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.


   Desea recibir comunicados de marketing de HST por correo electrónico y entendiendo que sus datos personales se tratarán como la política de privacidad