final win Server 2008
Final de soport Windows Server 2008-Server 2008 R2
04/11/2019
consells ciberatacs coronavirus
Recomanacions per evitar ciberatacs durant el coronavirus
14/05/2020

Solucions de teletreball per una empresa

En els últims dies estem tots pendents de les notícies sobre el coronavirus. Doncs bé, a HST tenim solucions per a que puguis treballar des de casa teva d’una manera definitiva (o provisionalment), en cas de que s’instaurin mesures més dràstiques que ens impedeixin sortir de casa per anar a treballar.  El teletreball pot ser una solució alternativa (o única) per continuar amb l’activitat de la teva empresa. La majoria de gestions diàries es poden fer des de qualsevol lloc amb un pc o smartphone amb accès internet. Aprofita aquest moment per fer el pas a solucions al núvol que t’ajudaran amb el teletreball.

Quines opcions té una empresa per començar amb el teletreball ?

A HST som partners de Google i implantem Gsuite la suite ofimàtica i correu empresarial al núvol de Google. Som especialistes en implantacions, configuració, administració i traspàs de dades. Amb aquest sistema de correu i plataforma podràs treballar des de casa teva i accedir a documents de l’empresa. No cal que estiguis a l’oficina per poder fer les gestions diàries.

Programes de gestió al núvol. Treballar amb un ERP al núvol et facilitarà el teletreball. Canvia o millora el teu programa de gestió cap a un que sigui al núvol i treballa des de qualsevol lloc. A HST tenim vàries solucions de programes de gestió al núvol. 

En molts dels casos necessitaràs que els teus empleats tinguin accès al servidor de l’empresa si estan treballant des de casa seva, aquí el que necessites és una connexió al servidor mitjançant una VPN. A HST instal·lem VPN per poder tenir un accès segur als servidors de l’empresa.

 

Ara és el moment de fer el canvi al núvol. Informa’t i comença amb el teletreball a Lleida.

 

 

 

Potser estaves buscant:

solucions per treballar des de casa, teletreball lleida, connexions segures al servidor, Gsuite, ERP al núvol, solucions al núvol, connexios VPN, teletreball lleida

Contactar 973 72 71 72


  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


  Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


  Contactar 973 72 71 72


   Tratamos los datos que nos facilita con el fin de dar respuesta a la consulta sobre nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono). Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos no se cederán a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en HST estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.


   Desea recibir comunicados de marketing de HST por correo electrónico y entendiendo que sus datos personales se tratarán como la política de privacidad