curriculum
Com recollir bé les dades personals de currículums
13/10/2021
HST, el teu agent digitalitzador certificat
05/04/2022
Mostrat tot

Google imposa l’autenticació de doble factor per abans de final d’any

Google imposarà la verificació de doble factor a més de 150 milions de comptes abans de final d’any per tal de millorar les mesures de seguretat i evitar riscos innecessaris.

Les contrasenyes són, per la majoria de nosaltres, la primera línia de defensa de la nostra vida digital. No obstant això, de vegades no portem a terme les bones pràctiques i posem en risc la nostra seguretat en línia. Tenir una autenticació de doble factor és una de les millors opcions per a protegir la nostra seguretat digital. Amb això aconseguim que es redueixin dràsticament les possibilitats que un atacant obtingui accés a una de les nostres comptes.

A causa de la situació actual que estem vivint amb el Covid-19, la ciberdelinqüència s’ha vist incrementada i Google és conscient. Amb la seguretat dels seus usuaris com a raó de pes, la companyia ha decidit prendre cartes en l’assumpte i per a finals del 2021 haurà activat de manera automàtica la doble autenticació per a més de 150 milions de comptes.

A més d’això, el gegant tecnològic també implementarà noves funcions al gestor de contrasenyes per a Chrome i Android.

Pot ser que per algunes persones la decisió de Google d’imposar la doble autenticació no sigui ben rebuda. El fet d’haver de realitzar un esforç extra per accedir als seus comptes potser suposa una incomoditat o simplement ho veuen innecessari. En l’actualitat, molts serveis i botigues en línia ja compten amb l’autenticació de doble factor com una capa de seguretat extra i d’alta fiabilitat. Aquest sistema, encara que no és infalible, protegeix de manera més eficient els seus comptes i, per tant, informació sensible que només vostè hauria de conèixer.

 

A HST t’ajudem amb la seguretat informàtica de la teva empresa.

 

 

 

Font: https://blog.google/technology/safety-security/making-sign-safer-and-more-convenient/

Contactar 973 72 71 72


  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


  Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


  Contactar 973 72 71 72


   Tratamos los datos que nos facilita con el fin de dar respuesta a la consulta sobre nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono). Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos no se cederán a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en HST estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.


   Desea recibir comunicados de marketing de HST por correo electrónico y entendiendo que sus datos personales se tratarán como la política de privacidad