google doble pas
Google imposa l’autenticació de doble factor per abans de final d’any
22/10/2021
Webinar acelara pyme Workspace i Microsoft 365
Webinar Acelera Pyme: solucions de col·laboració al núvol – Kit Digital
28/06/2022

Recentment hem estat escollits per l’agència estatal red.es com a agents digitalitzadors certificats.

Gràcies a aquesta acreditació, des d’HST et podem acompanyar en la transformació digital del teu negoci. Som Agents Digitalitzadors homologats per Red.es i Acelerapyme.es al territori de Lleida. T’oferim solucions senzilles i eficaces dissenyades especialment per a tu.

Des del 15 de març està activa la convocatòria per a empreses entre 10 i 49 treballadors.

Si encara no has sol·licitat el teu bonus per al Kit Digital, encara hi ets a temps.

Vols aconseguir fins a 12.000€ per digitalitzar el teu negoci i no saps per on començar?

Tria HST com el teu agent digitalitzador a Lleida i deixa a les nostres mans tota la tramitació de l’ajut, tindràs una atenció propera i a la teva total disposició.

Ser ràpids és essencial per no quedar-nos sense el bonus!

A més a més, tramitem la subvenció per tu. Podem ser el teu Representant Voluntari i gestionar tot allò que té a veure amb la sol·licitud del Kit Digital en nom teu.

Si vols que gestionem la teva subvenció, tan sols has d’omplir el següent document , ens ho envies per mail (kitdigital@hst.cat) i iniciarem la teva sol·licitud.

D’altra banda, si ja has sol·licitat el teu bonus Kit digital i necessites un agent digitalitzador a Lleida, no dubtis en triar-nos. Contacta amb nosaltres i t’ajudarem a trobar les solucions que encaixin més al teu negoci.

Ja he sol·licitat el Kit Digital, necessito un agent digitalitzador (click aquí)

 

 

 

 

Contactar 973 72 71 72


  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


  Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


  Contactar 973 72 71 72


   Tratamos los datos que nos facilita con el fin de dar respuesta a la consulta sobre nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono). Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos no se cederán a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en HST estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.


   Desea recibir comunicados de marketing de HST por correo electrónico y entendiendo que sus datos personales se tratarán como la política de privacidad