hacker, fraude del ceo
El Frau del CEO, l’estafa de moda
17/12/2020
dades genetiques
Què són les dades especialment sensibles?
08/02/2021
Mostrat tot

Guia de ciberseguretat al teletreball de l’INCIBE

Degut a l’augment d’empreses que s’han vist obligades a implantar el teletreball durant aquests últims mesos, l’INCIBE (Institut Nacional de Ciberseguretat)  ha publicat una guia de Ciberseguretat pel Teletreball que us recomanem que  llegiu detingudament.

DESCARREGAR GUIA CIBERSEGURETAT AL TELETREBALL

Aquesta guia ha estat desenvolupada amb l’objectiu que qualsevol empresa que vagi a fer servir o que ja utilitzi el teletreball conegui les amenaces i circumstàncies que poden derivar en incidents en el cas que no s’hagin establert correctament les polítiques de seguretat necessàries per a aquesta finalitat . A més a més, en aquesta guia adjunta s’indica com protegir el propi dispositiu usat pel treballador, i per tant la informació i el negoci de l’empresa que es gestiona des del mateix.

En aquesta guia  pots consultar les mesures de seguretat que has de implementar per teletreballar de forma segura, tant si s’utilizen dispositius corporatius, com personals.

A HST t’ajudem a implantar el teletreball amb tota seguretat.

 

Font : INCIBE

Contactar 973 72 71 72


  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


  Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


  Contactar 973 72 71 72


   Tratamos los datos que nos facilita con el fin de dar respuesta a la consulta sobre nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono). Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos no se cederán a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en HST estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.


   Desea recibir comunicados de marketing de HST por correo electrónico y entendiendo que sus datos personales se tratarán como la política de privacidad