oficina HST
Renovació d’infraestructures i centre de treball a HST
04/02/2015
SEO Adwords Lleida
Desapareixerà la meva web el proper 21 d’abril?
24/03/2015
Mostrat tot

Tot un èxit la sessió “Com augmentar vendes gràcies a internet”

Un gran nombre d’empresaris i professionals de Lleida i província han assistit a aquesta sessió divulgativa on Jordi Rabinat (director tècnic d’HST), Manel Ruiz (consultor internet), Joan Cuello (analista prevenda) i Judit Català (estratègia SEO SEM) han explicat les diferents eines i estratègies actuals del marketing online que ajuden a una empresa a augmentar les seves vendes gràcies a internet.

 

Els assistents han conegut els passos que han de seguir per posicionar la seva empresa a la xarxa, les últimes tendències i eines utilitzades per aparèixer els primers en els buscadors d’internet més influents i de com analitzar els resultats. Començant per tenir un bon disseny web, uns bons continguts i no deixar mai d’actualitzar-la fins que amb els coneixements de les eines del marketing online la puguem posicionar i aconseguir més vendes.

Tenir un bon allotjament web i/o fer alguna campanya de Google Adwords, ajudarà sens dubte a aconseguir els nostres objectius de venda.

DSC_0023

Contactar 973 72 71 72


  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


  Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


  Contactar 973 72 71 72


   Tratamos los datos que nos facilita con el fin de dar respuesta a la consulta sobre nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono). Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos no se cederán a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en HST estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.


   Desea recibir comunicados de marketing de HST por correo electrónico y entendiendo que sus datos personales se tratarán como la política de privacidad