Tot un èxit la sessió “Com augmentar vendes gràcies a internet”
19/02/2015
contrasenya segura
Com mantenir el teu compte de Google Apps o Gmail segur amb la verificació en dos passos
26/03/2015
Mostrat tot

Desapareixerà la meva web el proper 21 d’abril?

Avís de Google: Si la teva web no està adaptada per a mòbils, desapareixeràs el 21 d’abril.

A partir del 21 d’abril, Google penalitzarà aquelles webs que no estiguin adaptades als telèfons mòbils.

Si no tens una web responsive ara és el moment de refer-la si no vols desaparèixer dels resultats de Google i fer-te invisible per als teus potencials clients.

Aquesta notificació ens preveu del gran impacte que pot suposar per a les webs aquest reajustament, ja que, són moltes les que actualment no estan optimitzades per als mòbils.

Què és una web responsive?

El disseny web responsive o adaptatiu és una tècnica de disseny web que busca la correcta visualització d’una mateixa pàgina en diferents dispositius. Des d’ordinadors d’escriptori a tablets i mòbils.

Avui dia accedim a llocs web des de tot tipus de dispositius; ordinador, tablet, smartphone … de manera que, cada vegada més, ens sorgeix la necessitat que la nostra web s’adapti als diferents mides dels mateixos.

Però, què és això exactament?

En què consisteix el disseny responsive?

Es tracta de redimensionar i col·locar els elements de la web de manera que s’adaptin a l’ample de cada dispositiu permetent una correcta visualització i una millor experiència d’usuari. Es caracteritza perquè els layouts (continguts) i imatges són fluids i s’utilitza codi media-queries de CSS3.

El disseny responsive permet reduïr el temps de desenvolupament, evita els continguts duplicats, i augmenta la viralitat dels continguts ja que permet compartir d’una forma molt més ràpida i natural.

Què passarà el 21 d’abril si la teva web no està optimitzada per a mòbils?web adaptada a smartphone

El canvi afectarà els resultats de cerca que es realitzin a través de mòbil en tots els idiomes a nivell mundial i també al posicionament web a aquest canal per a aquelles webs que no estiguin optimitzades per a mòbil.

Des de fa temps a HST ens mostrem insistents en la necessitat d’actualitzar webs antiquades a una versió adaptada a dispositius mòbils, ja que, Google sempre ha valorat la usabilitat i actualització web com un factor SEO important per al posicionament. Però ara, més que mai, fem una crida a tots aquells que encara no han actualitzat la seva web a les noves tendències mòbils perquè facin el pas a una nova versió responsive preparada per a un correcte visionat al mòbil perquè corren el risc de desaparèixer de Google.

Per què les empreses no s’han adaptat encara a la web responsive?

Hi ha una concepció generalitzada que tenir una web per a mòbils és molt car. La realitat és que costa el mateix que fer una web normal ja que la tecnologia responsive tot i que sembla molt recent, està molt estesa i ja porta alguns anys entre nosaltres. Aquest fals mite ha fet que moltes empreses es quedin enrere i perdin un avantatge competitiu dins del seu sector.

Avui en dia ja no cal que tinguem diferents webs per a diversos dispositius com es feia abans. La tecnologia responsive ens permet que una mateixa web es readapti segons la pantalla i el dispositiu en el qual la visualitzem.

Com comprovar si la teva web és responsive o no ho és?

Si vols saber si la teva web compleix els criteris d’optimització mòbil, a continuació, podràs comprovar-ho amb la següent eina facilitada per Google.

La teva web  NO és responsive? No esperis més i posa’t en contacte amb HST perquè et pressupostem una web responsive sense compromís, fes el canvi abans que sigui tard. Els primers que estiguin adaptats seran els vencedors en aquesta cursa cap a les primeres posicions a Google. A HST ja estem fent actualitzacions per adaptar-nos a aquest nou canvi d’algoritme. És una mínima inversió que pot donar-te GRANS RESULTATS.

Contactar 973 72 71 72


  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


  Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


  Contactar 973 72 71 72


   Tratamos los datos que nos facilita con el fin de dar respuesta a la consulta sobre nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono). Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos no se cederán a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en HST estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.


   Desea recibir comunicados de marketing de HST por correo electrónico y entendiendo que sus datos personales se tratarán como la política de privacidad