control horari
Control de presència per evitar multes
01/07/2016
control de presencia
La meva empresa ha de registrar la jornada laboral dels treballadors?
19/09/2016

Fas còpies de seguretat?

Saps quina informació o quines dades es copien?

Saps quan i com s’ha de fer la còpia de seguretat?

 

Fer una còpia de seguretat és una mesura de seguretat indiscutible per protegir les dades de la nostra empresaSi la fem bé, no haurem de lamentar-nos per haver perdut les dades necessàries per continuar amb el nostre negoci davant qualsevol catàstrofe (sigui incendi, robatori o atacs de hackers). Tot i tenir clar que hem de fer una còpia de seguretat, ens hem de qüestionar una sèrie de preguntes (veure infografía).

Totes aquestes preguntes són eines de treball que necessiten els nostres tècnics d’ HST especialistes en back up per fer bé la seva feina. Amb aquesta informació, sabrem quin tipus d’informació s’ha d’emmagatzemar, com i a on emmagatzemar-la i en quina freqüència s’haurà de fer la còpia de seguretat o backup.

Una cosa que hem de tenir en compte, i molt important, és la comprovació que tant les còpies de seguretat que estem fent com la restauració d’aquesta, estiguin ben documentades dins dels procediments de l’empresa i de la política de backup, per així estar preparats i poder donar solucions en cas d’haver-la d’utilitzar davant qualsevol incidència.

A HST, empresa de solucions de negoci i especialitzada en còpies de seguretat a Lleida, et pot ajudar. Demana’ns informació.

 

backup

Font: www.incibe.es

 

Potser estaves buscant:

Còpia de seguretat Lleida, còpia online Lleida, com fer una còpia de seguretat, backup Lleida, empresa de còpies de seguretat Lleida, empresa de backup Lleida, especialistes en còpies de seguretat Lleida

Contactar 973 72 71 72


  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


  Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


  Contactar 973 72 71 72


   Tratamos los datos que nos facilita con el fin de dar respuesta a la consulta sobre nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono). Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos no se cederán a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en HST estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.


   Desea recibir comunicados de marketing de HST por correo electrónico y entendiendo que sus datos personales se tratarán como la política de privacidad