HST, el teu agent digitalitzador certificat
05/04/2022
seguretat informàtica
Amenaces i mesures per minimitzar els atacs a correus electrònics
19/09/2022
Mostrat tot

Webinar Acelera Pyme: solucions de col·laboració al núvol – Kit Digital

Hem estat convidats per la Cambra de Comerç de Lleida per impartir formació sobre solucions de digitalització per a pimes. A HST volem agrair a l’Oficina Acelera Pyme Cambra de Lleida per comptar amb nosaltres.

HST, empresa de solucions tecnològiques a Lleida i agent digitalitzador reconegut per Red.es i Acelerapyme, distribuïm i implantem aquestes solucions d’oficina virtual com són Google Workspace i Microsoft 365, les quals s’expliquen a la webinar que compartim amb vosaltres. 

Es tracta d’una introducció a les solucions de col·laboració al núvol i com ens poden ajudar en la Transformació Digital de la nostra empresa.

A través dels ajuts Kit Digital, les pimes es poden beneficiar d’aquestes solucions d’oficina virtual (Google Workspace i Microsoft 365) que els hi permetran augmentar la productivitat i millorar la comunicació entre el seu equip. 

A HST us podem ajudar amb el tràmit de l’ajut, així com prestar-vos qualsevol de les 10 categories de solucions del Kit Digital.

 

Contactar 973 72 71 72


  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho soliciteu i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a HST estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.


  Desitja rebre comunicats de marketing de HST per correu electrònic i entenent que les seves dades personals es tractaran com la política de privacitat


  Contactar 973 72 71 72


   Tratamos los datos que nos facilita con el fin de dar respuesta a la consulta sobre nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono). Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos no se cederán a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en HST estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.


   Desea recibir comunicados de marketing de HST por correo electrónico y entendiendo que sus datos personales se tratarán como la política de privacidad